На 23 април 2016 в Младежкия дом В Хасково се състоя 10-та юбилейна среща на доброволческата организация Национален форум моето дете. Сред специалните гости на събrтието беше и секретарят на МКБППМН на Община Кубрат - Надие Карагьозова, която, според домакина на събитието Мариана Йорданова – създател и ръководител на организацията, е сред най-активните участници и партньори на организацията.

„С безвъзмездно предоставени статии, интервюта и споделен професионален опит, свързани с вълненията, страховете, тревогите на подрастващите Н. Карагьозова е близо до света на децата и техните семейства. Като специалист и от системата на МКБППМН приносът на Н. Карагьозова, като методист и анализатор, оказващ педагогическа и емоционална подкрепа на деца и техните родители, е изключително ценен", каза при представянето й на форума М. Йорданова. Организацията има богата десетгодишна история, свързана с резултатни благотворителни кампании, които променят съдби и човешки животи. Успяла е да събере на едно място изключителни професионалисти, сред които лекари, адвокати , педагози, психолози, ръководители на различни школи по изкуства, хора от бизнеса, обикновени хора, които носят доброто в себе си и са част от доброволчеството и добруването.
В изключително позитивна и емоционална атмосфера протече десетгодишното издание на форума, който беше представен в кадри и дейности, които предизвикаха у всеки гост сълзи на удовлетвореност и гордост. 10 дами с големи сърца бяха удостоени с приза и почетната грамота „Приятел на децата". Сред наградените е и секретарят на МКБППМН-Кубрат Надие Карагьозова, която поднесе поздравителен адрес на домакините, в който се казва „Уважаема госпожо Йорданова, скъпи приятели и колеги, най-сърдечно Ви поздравявам с 10 годишния юбилей на Национален форум моето дете, който успя да обедини много специалисти в една добра кауза-в услуга на деца и родители. Добротворчеството се прави от хора с добри сърце. Благодаря за честта да бъда с Вас!"
Много от споделения опит на Надие Карагьозова е мултиплициран в живота и дейността на училища от района, стана ясно още на срещата. На Надие Карагьозова е връчен и плакет с лика и символа на град Хасково - Света Богородица, който се дава на специалните гости на града и Общината.
Евгения Ангелова-народен представител и д-р Валя Иванова-общински съветник бяха сред гостите на събитието, които със словото си развълнуваха всички присъстващи.

Адрес на редакцията

Гр. София – 1373

Пощенска кутия № 95

Педагогическо издателство „Образование”

Венцислав Димитров Крумов

GSM 0888 71 22 01

e-mail: obrasovanie@dir.bg

e-mail: obrazovanie@dir.bg

Статии се приемат на
e-mail: obrasovanie@dir.bg
e-mail: obrazovanie@dir.bg